Franchise

  • Brænder du for at være selvstændig og styre din egen forretning?
  • Er du kommercielt tænkende, og brænder du for fantastisk kundeservice?
  • Vil du være med til at skabe succes for Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier?
  • Har du mulighed for at investere i din virksomhed?

Kan du sige ja til ovenstående, har du måske potentiale til at blive vores nye kollega. Den rigtige ejer af Børneloppen-loppesupermarked er en stærkt engageret person, der brænder for at gøre en forskel for både kunder og medarbejdere.

Hvad er Børneloppen Franchise?

Som Franchisetager ejer du din egen forretning, men er stadig en del af Børneloppen-kæden. Vi holder dig i hånden igennem hele din opstart for at sikre en professionel og veldreven virksomhed. Du bliver en del af et gennemtænkt koncept med professionel markedsføring, velfungerende booking- og kassesystemer samt en masse hjælp til ALT det praktiske. Du starter med en måneds praktik hos Børneloppen i Valby, og vi guider dig i din opstart og vækst. Din succes er vores succes, derfor sikrer vi også, at dine medarbejdere får en grundig oplæring. Men husk –  i sidste ende er det dig, som afgør hvordan det hele kommer til at gå.

Vores forventninger til dig

Vores ambitioner er høje, og derfor vil vi kun have passionerede kollegaer. Du har muligvis allerede erfaring i service og ledelse, men det vigtigste er din indstilling. Du har en god forståelse af, hvad god kundeservice går ud på, og har interesse i udviklingen af din forretning.

Interesseret?

Kontakt os på kontakt@boerneloppen.dk